environment topology rendered incorrectly in ie 10 and 11

Bug #1515243 reported by Artem Akulshin on 2015-11-11
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Murano
Medium
Unassigned
OpenStack Dashboard (Horizon)
Undecided
Unassigned

Bug Description

There are bugs when render SVG environment topology In IE 10, 11 and possible 12 under windows 7. There are emptiness or gray artifacts instead of arrows between components. The components react normally, but arrows are not. It is clear visible on attached screenshots

Artem Akulshin (aakulshin) wrote :

Screenshots show how it behave in IE 10 and 11. Transparent rectangles is my editing to make screenshots public.

Doug Fish (drfish) wrote :

Based on discussion in IRC, it seems that the stack UI in Horizon that this is based on is working correctly, but the murano dashboard has the trouble noted in the screenshot.

Doug Fish (drfish) wrote :

I'm marking this as "Not a bug" for Horizon since the issue appears specific to Murano dashboard

Changed in horizon:
status: New → Invalid
Changed in murano:
status: New → Confirmed
importance: Undecided → Low
milestone: none → mitaka-1
tags: added: ux
Stan Lagun (slagun) on 2015-11-26
Changed in murano:
importance: Low → Medium
Changed in murano:
milestone: mitaka-1 → mitaka-2
Changed in murano:
milestone: mitaka-2 → mitaka-3
Changed in murano:
milestone: mitaka-3 → mitaka-rc1
Changed in murano:
milestone: mitaka-rc1 → newton-1
Changed in murano:
milestone: newton-1 → newton-2
Changed in murano:
milestone: newton-2 → newton-3
Changed in murano:
milestone: newton-3 → newton-rc1
Changed in murano:
milestone: newton-rc1 → newton-rc2
Changed in murano:
milestone: newton-rc2 → ocata-1
Changed in murano:
milestone: 3.1.0 → pike-2
Changed in murano:
milestone: pike-2 → pike-rc1
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers