Comment 7 for bug 1057186

Thans for the feedback.

I ve tried again and the problem remains (The machine has been updated 2
hours ago.). The usb_stick is switched to modem mode, broadband profile
appears in Network Manager applet, if I click on the profile in order to
get connected, network-manager starts searching for network but fails to do
so.
While in 12.04, it succeeds instantly.
With sakis3g utility, I also succeed instantly (notice sakis3g has an
embedded older version od usb_modeswitch package).
I still don't know if it's a modemmanager issue or a problem with the
network-manager or even the nm-applet, and there is nothing very useful in
the logs that helps me sport the problem.

I will generate again success logs from 12.04 tomorrow and compare them
with logs from 12.10 and attach them.

*--------------------------*

On Mon, Oct 8, 2012 at 5:53 PM, Mathieu Trudel-Lapierre <
<email address hidden>> wrote:

> Can you please try again on 12.10? This was likely caused by issues with
> the modemmanager uploads in Quantal.
>
> ** Changed in: modemmanager (Ubuntu)
> Status: New => Incomplete
>
> ** Changed in: modemmanager (Ubuntu)
> Importance: Undecided => Medium
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/1057186
>
> Title:
> Modem Huawei E173 works in 12.04 but not in 12.10
>
> To manage notifications about this bug go to:
>
> https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/modemmanager/+bug/1057186/+subscriptions
>