Mixxx 1.8.0 Beta2 Double click on song to load player 2, stops player 1 and inversely

Bug #603525 reported by hiend on 2010-07-09
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Mixxx
Critical
Unassigned
1.8
Critical
Unassigned

Bug Description

It happens on Ubuntu 10.04

I am not able to reproduce this bug. Does this always happen for you,
repeatably? If so, can you please outline the steps we'd need to
follow to reproduce it?

Thanks,
Albert

On Fri, Jul 9, 2010 at 3:25 AM, hiend <email address hidden> wrote:
> Public bug reported:
>
> It happens on Ubuntu 10.04
>
> ** Affects: mixxx
>     Importance: Undecided
>         Status: New
>
> --
> Mixxx 1.8.0 Beta2 Double click on song to load player 2, stops player 1 and inversely
> https://bugs.launchpad.net/bugs/603525
> You received this bug notification because you are a member of Mixxx
> Development Team, which is subscribed to Mixxx.
>

hiend (hippako) wrote :
Download full text (18.9 KiB)

Yes is reproducible, so I start the program from terminal, first I was prompted to reconfigure the devices and then the players doesn't even play at all. I attach the output from terminal, I hope is helpful.

lappy@lappy-laptop:~$ mixxx
Debug: [Main]: Mixxx 1.8.0~beta2 "" is starting...
Warning: [Main]: Configuration file is at version "1.7.2" and I don't know how to upgrade it to the current 1.8.0~beta2
   (That means a function to do this needs to be added to upgrade.cpp.)
-> Leaving the configuration file version as-is.
Debug: [Main]: CachingReader using 4980736 bytes.
Debug: [Main]: CachingReader using 4980736 bytes.
Debug: [Main]: ControlObject::getControl returning NULL for ( "[Mixer Profile]" , "LoEQFrequency" )
Debug: [Main]: SampleRate 44100
Debug: [Main]: Latency 46
bt_audio_service_open: connect() failed: Connection refused (111)
bt_audio_service_open: connect() failed: Connection refused (111)
bt_audio_service_open: connect() failed: Connection refused (111)
bt_audio_service_open: connect() failed: Connection refused (111)
Debug: [Main]: ("QSQLITE", "QMYSQL3", "QMYSQL")
Debug: [Main]: src/library/trackcollection.cpp DB status: true
Debug: [Main]: QSqlError(-1, "", "")
Debug: [Main]: SchemaManager::upgradeToSchemaVersion already at version 3
Debug: [Main]: TrackDAO::initialize QThread(0x95351e0, name = "Main") "qt_sql_default_connection"
Debug: [Main]: CrateDAO::initialize()
Debug: [Main]: CueDAO::initialize QThread(0x95351e0, name = "Main") "qt_sql_default_connection"
Debug: [Main]: select()
Debug: [Main]: idColumn 0
Debug: [Main]: Created MissingTracksModel!
Debug: [Main]: select()
Debug: [Main]: idColumn 0
Debug: [Main]: Promo dir: "/usr/share/mixxx//promo/1.8.0~beta2/index.html"
Debug: [Main]: ITunesLibrary=[ "/home/lappy/.itunes.xml" ]
Debug: [Main]: createWaveformViewer()
Debug: [Main]: WaveformViewerFactory :: Creating new simple waveform
Debug: [Main]: Didn't get mark Color, using parent's MarkerColor: "#0000ff"
Debug: [Main]: Didn't get mark TextColor, using parent's BgColor: "#ffffff"
Debug: [Main]: Didn't get mark Color, using parent's MarkerColor: "#0000ff"
Debug: [Main]: Didn't get mark Color, using parent's MarkerColor: "#00ff00"
Debug: [Main]: Didn't get mark Color, using parent's MarkerColor: "#0000ff"
Debug: [Main]: Didn't get mark TextColor, using parent's BgColor: "#ffffff"
Debug: [Main]: Didn't get mark Color, using parent's MarkerColor: "#0000ff"
Debug: [Main]: Didn't get mark TextColor, using parent's BgColor: "#ffffff"
Debug: [Main]: createWaveformViewer()
Debug: [Main]: WaveformViewerFactory :: Creating new simple waveform
Debug: [Main]: Didn't get mark Color, using parent's MarkerColor: "#ff0000"
Debug: [Main]: Didn't get mark TextColor, using parent's BgColor: "#ffffff"
Debug: [Main]: Didn't get mark Color, using parent's MarkerColor: "#ff0000"
Debug: [Main]: Didn't get mark Color, using parent's MarkerColor: "#00ff00"
Debug: [Main]: Didn't get mark Color, using parent's MarkerColor: "#ff0000"
Debug: [Main]: Didn't get mark TextColor, using parent's BgColor: "#ffffff"
Debug: [Main]: Didn't get mark Color, using parent's MarkerColor: "#ff0000"
Debug: [Main]: Didn't...

RJ Skerry-Ryan (rryan) wrote :

Hmm, I can't reproduce either.

Changed in mixxx:
status: New → Triaged
milestone: none → 1.8.0
milestone: 1.8.0 → none
RJ Skerry-Ryan (rryan) on 2011-10-05
Changed in mixxx:
importance: Undecided → Critical
status: Triaged → Won't Fix
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers