Cannot broadcast from hardware input

Bug #1876222 reported by Nat Persaud
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Mixxx
Critical
Daniel Schürmann

Bug Description

version: 2.2.3
Windows 10, 64-bit
soundcard: Rane SL3

Setting Record/Broadcast input to SL3/input 1-2, I can verify that there is sound coming into this input by successfully recording. I can successfully connect to Icecast but the stream is silent.

This has been verified by other users here:
https://www.mixxx.org/forums/viewtopic.php?f=3&t=13018

Why this is important.
My goal is to use Mixxx to DJ a radio show using Serato timecode vinyl, with an external mixer and the SL3. Everything is beautiful except I can't stream. So this leaves me with needing a second soundcard and having to run Butt concurrently.

Thanks.

Be (be.ing)
Changed in mixxx:
status: New → Confirmed
importance: Undecided → Critical
milestone: none → 2.2.4
Changed in mixxx:
status: Confirmed → In Progress
assignee: nobody → Daniel Schürmann (daschuer)
Revision history for this message
Daniel Schürmann (daschuer) wrote :
Changed in mixxx:
status: In Progress → Fix Released
Revision history for this message
Nat Persaud (nattyphysicist) wrote :

Hello,

Streaming works properly now, thank you.

However, recording is now broken. No recording is generated.

mixxx 2.2.4 and 2.3
Windows 10, 64-bit
Rane SL3

When the record button is clicked, a box is drawn around it. Clicking again does not remove the box and the round indicator does not change. No file is created in the target folder.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers