Problems with webservices forms

Bug #1677716 reported by Robert Lyon on 2017-03-30
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Mahara
High
Unassigned

Bug Description

The Webservice administration edit forms for Service access tokens and Service access users are having problems.

The 'back' link (button) is not returning you to the list page

This looks to be due to the way we have structured the pieform content as we have ended up with a <form> nested in another <form> - which is wrong/bad

Robert Lyon (robertl-9) on 2017-03-30
Changed in mahara:
milestone: none → 17.04.0
importance: Undecided → High
status: New → Confirmed
Robert Lyon (robertl-9) on 2017-03-30
Changed in mahara:
status: Confirmed → In Progress

Reviewed: https://reviews.mahara.org/7586
Committed: https://git.mahara.org/mahara/mahara/commit/0a384b75876479059c5fc7ee69b1dbf4fe2d69fc
Submitter: Robert Lyon (<email address hidden>)
Branch: master

commit 0a384b75876479059c5fc7ee69b1dbf4fe2d69fc
Author: Robert Lyon <email address hidden>
Date: Fri Mar 31 09:52:02 2017 +1300

Bug 1677716: webservice edit forms failing for tokens/users

There was a nested <form> within a <form>

Adjusted so the form only renders with one <form> tag

behatnotneeded

Change-Id: Ib3497ba41a49ccae12da4794cdfca98b94d2eafc
Signed-off-by: Robert Lyon <email address hidden>

Robert Lyon (robertl-9) on 2017-03-31
Changed in mahara:
status: In Progress → Fix Committed
Robert Lyon (robertl-9) on 2017-04-27
Changed in mahara:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers