HTML export can't export social media icons

Bug #1457667 reported by Kristina Hoeppner
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Mahara
Medium
Unassigned

Bug Description

Tested on Mahara 15.04:

When I export a portfolio as HTML website and I use the social media block in a page, the following error occurs:

<div class="backtrace">[WAR] b7 (export/html/lib.php:215) copy(/home/kristina/code/1504stable/htdocs/artefact/internal/blocktype/socialprofile/theme/raw/static/images/email.png): failed to open stream: No such file or directory</div>
<div class="backtrace"><strong>Call stack (most recent first):</strong> <ul><li><span style="color:#933;"></span><span style="color:#060;"></span><span style="color:#339;">log_message</span><span style="color:#060;">(</span><span style="color:#f00;">&quot;copy(/home/kristina/code/1504stable/htdocs/artefac...&quot;, 8, true, true, &quot;/home/kristina/code/1504stable/htdocs/export/html/...&quot;, 215</span><span style="color:#060;">)</span> at <strong>/home/kristina/code/1504stable/htdocs/lib/errors.php:441</strong></li><li><span style="color:#933;"></span><span style="color:#060;"></span><span style="color:#339;">error</span><span style="color:#060;">(</span><span style="color:#f00;">2, &quot;copy(/home/kristina/code/1504stable/htdocs/artefac...&quot;, &quot;/home/kristina/code/1504stable/htdocs/export/html/...&quot;, 215, array(size 22)</span><span style="color:#060;">)</span> at <strong>Unknown:0</strong></li><li><span style="color:#933;"></span><span style="color:#060;"></span><span style="color:#339;">copy</span><span style="color:#060;">(</span><span style="color:#f00;">&quot;/home/kristina/code/1504stable/htdocs/artefact/int...&quot;, &quot;/var/lib/maharadata/1504stable/export/6/1432243091...&quot;</span><span style="color:#060;">)</span> at <strong>/home/kristina/code/1504stable/htdocs/export/html/lib.php:215</strong></li><li><span style="color:#933;">PluginExportHtml</span><span style="color:#060;">-&gt;</span><span style="color:#339;">export</span><span style="color:#060;">(</span><span style="color:#f00;"></span><span style="color:#060;">)</span> at <strong>/home/kristina/code/1504stable/htdocs/export/download.php:98</strong></li></div>
Could not copy static file '/home/kristina/code/1504stable/htdocs/artefact/internal/blocktype/socialprofile/theme/raw/static/images/email.png'

I don't get any error message with the Leap2A export.

Could this be related to bug #1317435?

description: updated
Aaron Wells (u-aaronw)
tags: added: html
Revision history for this message
Kristina Hoeppner (kris-hoeppner) wrote :

This was fixed along the way.

Changed in mahara:
status: Confirmed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related blueprints