[2.4, UI] Invalid tooltip about no tests run

Bug #1761279 reported by Andres Rodriguez on 2018-04-04
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
MAAS
High
Lee Trager

Bug Description

There's an invalid tooltip that shows while hovering over the machine listing page (see the screenshot)

The expectationis that there's no tooltip when hovering and there's not icon providing feedback. In other words, tooltip should only show if hardware tests/commissioning scripts icons are present.

Related branches

Andres Rodriguez (andreserl) wrote :
Changed in maas:
milestone: none → 2.4.0beta2
importance: Undecided → Medium
status: New → Triaged
assignee: nobody → Karl Williams (deadlight)
tags: added: vanilla-transition

Hi Andres,

Could you clarify where does the tooltip sit? I'm struggling to find it on the screenshot.

Thanks

Changed in maas:
milestone: 2.4.0beta2 → 2.4.0rc1
importance: Medium → High
assignee: Karl Williams (deadlight) → nobody
Changed in maas:
assignee: nobody → Lee Trager (ltrager)
Lee Trager (ltrager) on 2018-04-19
Changed in maas:
status: Triaged → In Progress
Lee Trager (ltrager) wrote :

@Kasia - The screenshot doesn't show it. If you hover your cursor over right next to the cores, RAM, disks, or storage on any machine in the machines listing page you'll see a tooltip. The icon is disabled with data-ng-if however it is not disabling the tooltip for the disabled icon.

Lee Trager (ltrager) wrote :
Changed in maas:
status: In Progress → Confirmed
assignee: Lee Trager (ltrager) → Karl Williams (deadlight)
Changed in maas:
assignee: Karl Williams (deadlight) → Lee Trager (ltrager)
Lee Trager (ltrager) on 2018-04-20
Changed in maas:
status: Confirmed → In Progress
Changed in maas:
status: In Progress → Fix Committed
Changed in maas:
milestone: 2.4.0rc1 → 2.4.0beta3
Changed in maas:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers