[2.x, UI] Editing node interfaces require multiple attempts

Bug #1732920 reported by Ernie Martinez on 2017-11-17
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
MAAS
Undecided
Unassigned

Bug Description

MAAS version: 2.3.0~rc2

Have consistently experienced problems where multiple attempts are required to make parameter edits using UI.

On the Nodes->Interfaces page: Trying to edit an interface, I will select a fabric, then a Vlan, then a subnet then an IP mode. when I hit save it loses all the changes made, and then I have to do it again and it will accept the changes the second time.

Using Chrome on MAC OS 10.13.1

Tags: ui Edit Tag help
Andres Rodriguez (andreserl) wrote :

Hi Ernie,

When you click save for the first time, and wait for a moment, do the interfaces update ? Sometimes the UI will take a moment to update the changes you've saved./

Changed in maas:
status: New → Incomplete
Ernie Martinez (erniel29) wrote :

It's intermittent. Will wait next time I encounter.

Ernie Martinez (erniel29) wrote :

I just tried editing an interface which was:
EN02, fabric 0, untagged, unconfigured, unconfigured

I edited the interface to be on Fabric 5, subnet 10.5.5.0, Auto Assign.

After saving I ended up with:

ENO2, fabric 5, untagged, unconfigured, unconfigured

I edited once again and got the desired result:

ENO2, fabric 5, 10.5.5.0, Auto Assign

summary: - Editing node interfaces require multiple attempts
+ [2.x, UI] Editing node interfaces require multiple attempts
Changed in maas:
milestone: none → 2.4.x
tags: added: ui
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers