controllers do not load on nodes page

Bug #1622971 reported by Brendan Donegan on 2016-09-13
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
MAAS
Critical
Gavin Panella
Trunk
Critical
Gavin Panella

Bug Description

After installing MAAS in a region+rack configuration from the experimental3 PPA, the 'Loading' status in the Controllers section stays in place forever and the controllers never load.

description: updated
Revision history for this message
Gavin Panella (allenap) wrote :

I think this is because packaging does not create the /etc/ntp directory.

Changed in maas:
status: New → Triaged
importance: Undecided → Critical
status: Triaged → In Progress
assignee: nobody → Gavin Panella (allenap)
Revision history for this message
Andres Rodriguez (andreserl) wrote :

Despite of the fact that packaging doesn't create the directory, MAAS shouldn't be failing to lif because the directory is not there.

Changed in maas:
status: In Progress → New
description: updated
no longer affects: maas/2.1
Revision history for this message
Brendan Donegan (brendan-donegan) wrote :

smoking gun in the rackd log

Revision history for this message
Brendan Donegan (brendan-donegan) wrote :

I've had a look at the logs on xenial and although everything is working fine there, the same tracebacks appear, so they probably aren't related actually.

Revision history for this message
Blake Rouse (blake-rouse) wrote :

Is this still an issue? I am unable to reproduce this.

Revision history for this message
Brendan Donegan (brendan-donegan) wrote :

I think this was fixed by fixing another bug

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments