[UI] Clicking Nodes makes three webfont requests that return 404 in 1.8 UI

Bug #1461236 reported by Jeff Lane on 2015-06-02
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
MAAS
Low
Richard McCartney

Bug Description

Noticed while looking at something else... with the network console up on Chrome, when I click the Nodes tab, three requests for what look like fonts return 404s:

Here is some data on the requests:
Remote Address:192.168.0.20:80
Request URL:http://critical-maas/MAAS/static/fonts/ubuntu-r-webfont.woff2
Request Method:GET
Status Code:404 Not Found

Remote Address:192.168.0.20:80
Request URL:http://critical-maas/MAAS/static/fonts/ubuntu-l-webfont.woff2
Request Method:GET
Status Code:404 Not Found

Remote Address:192.168.0.20:80
Request URL:http://critical-maas/MAAS/static/fonts/ubuntu-m-webfont.woff2
Request Method:GET
Status Code:404 Not Found

Related branches

Jeff Lane (bladernr) wrote :

Also, it seems to make other calls for the same fonts ending in .woff rather than .woff2 and those are successful.

Changed in maas:
milestone: none → 1.9.0
summary: - Clicking Nodes makes three webfont requests that return 404 in 1.8 UI
+ [UI] Clicking Nodes makes three webfont requests that return 404 in 1.8
+ UI
Changed in maas:
importance: Undecided → Low
status: New → Triaged
Changed in maas:
assignee: nobody → Richard McCartney (ricgard)
status: Triaged → In Progress
Changed in maas:
status: In Progress → Fix Committed
Changed in maas:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers