Screenshots not attaching

Bug #655049 reported by Richard Henry Lee on 2010-10-05
14
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
launchpad-bug-form
Critical
Richard Henry Lee

Bug Description

(10:58:27) sladen: the last 20 bug reports I've had have all had blank screenshots
(10:58:58) sladen: this appears to be users not understanding they must actively highlight to submit a useful rendering
(10:59:07) rhlee: that's I'll look into that
(10:59:21) sladen: could we change it to either rendering whatever is in the textbox, in the canvas
(10:59:50) sladen: or prevent them from submitting if nothing was selected and prompt them
(15:21:45) sladen: don't deploy those

Changed in lp-bug-form:
assignee: nobody → Richard Lee (Canonical) (rhlee)
importance: Undecided → Critical
status: New → Triaged
Richard Henry Lee (rhlee) wrote :

This is strange, you need to select some glyphs first before you can submit the form. If you deselect anything within the text box, the glyphs stay shown on the canvas but they do not appear in the canvas submitted in the bug report.

Richard Henry Lee (rhlee) wrote :

The glyphs don't submit in either case.

Richard Henry Lee (rhlee) wrote :

For some reason the snapshot was taken before the sample glyphs were taken.

Released in 167.

Changed in lp-bug-form:
status: Triaged → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers