landing-panda's graphics enablement is broken on 4.0.3

Reported by Zach Pfeffer on 2011-12-21
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Linaro Android
Critical
vishal

Bug Description

In the recent 4.0.3 push, graphics broke on Panda. We're working on fixing this with JBQ and Google.

Zach Pfeffer (pfefferz) on 2011-12-21
Changed in linaro-android:
status: New → Confirmed
importance: Undecided → Critical
assignee: nobody → vishal (vishalbhoj)
milestone: none → 12.01
vishal (vishalbhoj) wrote :

after upgrading the SGX driver version to DDK 1.8@550175 (http://android.git.linaro.org/gitweb?p=kernel/omap.git;a=commit;h=eb6137bf12f9c5231f23aa976fef0640fe6c9f17 ) above bero's branch (linaro-android-omap-3.0) The aosp kernel boots with prebuilt xloader and uboot to but there is some problem with the rendering. Attached is the image of the screen.

Trying to find If any patchess are missing in dss .

vishal (vishalbhoj) wrote :

4.0.3 build for panda with graphics works now on https://android-build.linaro.org/builds/~vishalbhoj/landing-panda-4.0.3/
as well as aosp kernel tip is now updated with the missing patches and aosp also boots up 4.0.3

Changed in linaro-android:
status: Confirmed → Fix Committed
warmcat (andy-warmcat) wrote :

TI Landing Team tilt-android-tracking backported the missing pieces to our kernel and are carrying it in tracking, it's packaged and confirmed working by Vishal.

I suggest we expend effort on polishing that so we get a great 3.2 release including other Linaro technologies rather than burning effort on one of the several Google 3.0 kernels.

Changed in linaro-android:
status: Fix Committed → Fix Released
James (caprifinity) wrote :

I'm using 12.01 landing on Pandaboard ES, and I'm seeing a similar issue. Boot from SD card shows a blank screen (via HDMI port), however ethernet comes up and gets an DHCP assignment.

The only build of ICS I've succeeded in actually running on the Pandaboard ES is the "Always Innovating" build of 4.0.3. But this build doesn't appear to support ethernet.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers