All text missing in Ethernet settings menu

Bug #1091279 reported by Tixy (Jon Medhurst) on 2012-12-17
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Linaro Android
Won't Fix
Undecided
Unassigned
linaro-landing-team-arm
Won't Fix
Undecided
Unassigned

Bug Description

In the Settings menu, if you select 'Ethernet configuration' on the left, and then the "Ethernet configuration" section which appears on the right. You go to a menu where you can select ethernet device an settings. Unfortunately, all the text in the menu is missing. This was OK in Android 4.1 builds so looks like Ethernet Connection Manager UI was broken with the mve to 4.2

Observed in vexpress 12.12 release candidate: https://android-build.linaro.org/builds/~linaro-android/vexpress-jb-gcc47-armlt-tracking-open-12.12-release/#build=2

Ryan Harkin (ryanharkin) on 2013-04-25
Changed in linaro-landing-team-arm:
status: New → Won't Fix
Botao (botao-sun) wrote :

On ARM Versatile Express A9 board with Linaro Android Jelly Bean image:

https://android-build.linaro.org/builds/~linaro-android/vexpress-linaro-mp/#build=325

The text in Ethernet Configuration exists, but with a very light white colour, which is hard to recognise.

Soumya Basak (soumya-basak) wrote :

on the Linaro-android JB builds:
https://android-build.linaro.org/builds/~linaro-android-member-ti/panda-linaro/#build=323

on TI-Panda 4460 board:

The same issue is reproduced. the text under 'Configure Ethernet device' is low brightness, which is hard to visible and read.

but select ethernet device from 'Configure Ethernet device' is good, 'eth0', 'sit0', 'ip6tnl' can read and change successfully.

Ryan Harkin (ryanharkin) wrote :

ARMLT marked this as "won't fix" because it appears to be a generic Android bug rather than a Versatile Express specific problem.

Milosz Wasilewski (mwasilew) wrote :

The Ethernet Manager UI is now missing. So closing this bug as won't fix. The relevant Eth Mgr bug: https://bugs.launchpad.net/linaro-android/+bug/1209110

Changed in linaro-android:
status: New → Won't Fix
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers