Issue with make

Bug #502887 reported by Fabian Affolter on 2010-01-04
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
libsurl
High
Scott Lawrence

Bug Description

I tried to build libsurl 0.7.0 on Fedora 12 but there is an issue which ends with an error during make.

make[1]: Leaving directory `/home/fab/repos/rpmbuild/SOURCES/libsurl-0.7.0/tests'
Making all in doc
make[1]: Entering directory `/home/fab/repos/rpmbuild/SOURCES/libsurl-0.7.0/doc'
Making all in tutorial
make[2]: Entering directory `/home/fab/repos/rpmbuild/SOURCES/libsurl-0.7.0/doc/tutorial'
make[2]: Nothing to be done for `all'.
make[2]: Leaving directory `/home/fab/repos/rpmbuild/SOURCES/libsurl-0.7.0/doc/tutorial'
Making all in api
make[2]: Entering directory `/home/fab/repos/rpmbuild/SOURCES/libsurl-0.7.0/doc/api'
make[2]: *** No rule to make target `reference.xml', needed by `man'. Stop.
make[2]: Leaving directory `/home/fab/repos/rpmbuild/SOURCES/libsurl-0.7.0/doc/api'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/fab/repos/rpmbuild/SOURCES/libsurl-0.7.0/doc'
make: *** [all-recursive] Error 1

Related branches

Scott Lawrence (bytbox) wrote :

[softly curses autotools out]

Same place with problems as last time (almost), for pretty much the same reason. Sorry about that, fixing...

Changed in libsurl:
status: New → Won't Fix
status: Won't Fix → In Progress
Scott Lawrence (bytbox) on 2010-01-04
Changed in libsurl:
status: In Progress → Fix Committed
importance: Undecided → High
assignee: nobody → Scott Lawrence (bytbox)
milestone: none → 0.7
Scott Lawrence (bytbox) wrote :

ok, the normal ./configure;make;sudo make install seems to work without a problem (and also without regenerating the manpages)

Changed in libsurl:
status: Fix Committed → Fix Released

That was quick :-) Thanks, it's working.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers