lp.testing.tests.test_zope_test_in_subprocess.TestZopeTestInSubProcess.test deposits global "zope:layer" tag in subunit stream

Bug #986429 reported by Gary Poster on 2012-04-20
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Launchpad itself
High
Graham Binns

Bug Description

Looking at line 67 of http://pastebin.ubuntu.com/939025/ , you can see that there is a zope:layer tag entered globally in the stream. These should only be local to each test.

This only happens when you run the test with others. The following shows the contents of the file used for the run shown above: http://pastebin.ubuntu.com/939028/ . On the other hand, this shows that the test run in isolation does not have the problem. http://pastebin.ubuntu.com/939026/

Related branches

Gary Poster (gary) wrote :

Actually, gmb and frankban showed me that lines 67-70 are duplicates (including the exact time stamp) of lines 61-64, and that this (including the exact time stamp match between those two areas of the output) is reliably repeatable.

Changed in launchpad:
assignee: nobody → Graham Binns (gmb)
Graham Binns (gmb) on 2012-04-25
Changed in launchpad:
status: Triaged → In Progress
Launchpad QA Bot (lpqabot) wrote :

Fixed in stable r15153 (http://bazaar.launchpad.net/~launchpad-pqm/launchpad/stable/revision/15153) by a commit, but not testable.

tags: added: qa-untestable
Changed in launchpad:
status: In Progress → Fix Committed
William Grant (wgrant) on 2012-04-30
Changed in launchpad:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers