Error when uploading screenshot incl. a question mark in url

Bug #983766 reported by Laura Czajkowski on 2012-04-17
14
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Launchpad itself
Critical
Unassigned

Bug Description

Reproducable.
Include the error ID OOPS-cdc61e58d953efb22053c4a57b07b05a in your message.

Example bug 983116
screenshot in comment #1 fails
screenshot in comment #4 is ok

or comment #4 in bug 933761

Changed in launchpad:
status: New → Triaged
importance: Undecided → Critical
tags: added: bugs oops
Curtis Hovey (sinzui) on 2012-04-18
tags: added: 404
removed: oops
j.c.sackett (jcsackett) on 2012-10-02
Changed in launchpad:
assignee: nobody → j.c.sackett (jcsackett)
William Grant (wgrant) wrote :

This is an issue with the production/qastaging HTTP frontends, not a Launchpad bug. I've filed RT#56542 and will follow up with os about it next week.

Changed in launchpad:
assignee: j.c.sackett (jcsackett) → William Grant (wgrant)
William Grant (wgrant) on 2012-10-11
Changed in launchpad:
status: Triaged → In Progress
William Grant (wgrant) on 2012-10-22
tags: added: webapp-infrastructure
Changed in launchpad:
status: In Progress → Confirmed
status: Confirmed → Incomplete
William Grant (wgrant) on 2015-06-28
Changed in launchpad:
status: Incomplete → Triaged
William Grant (wgrant) on 2015-10-05
Changed in launchpad:
assignee: William Grant (wgrant) → nobody
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers