Recursive failure when going to +branch/nonexistantproject

Bug #645544 reported by James Westby
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Launchpad itself
High
Ian Booth

Bug Description

Hi,

I got an interesting failure when I went to +branch/command rather than
+branch/project-that-provides-command.

There is no project named "linaro-media-create", and somewhere it decided to
redirect to "+branch/None", and as there is no product called "None", it decided
to do that again.

This apparently carried on for a short while until my browser got bored of going
round in circles.

When I next loaded a page the attached greeted me.

Thanks,

James

Related branches

Revision history for this message
James Westby (james-w) wrote :
Ian Booth (wallyworld)
Changed in launchpad-code:
importance: Undecided → High
assignee: nobody → Ian Booth (wallyworld)
Ian Booth (wallyworld)
Changed in launchpad-code:
status: New → In Progress
Ian Booth (wallyworld)
Changed in launchpad-code:
status: In Progress → Fix Committed
Revision history for this message
Launchpad QA Bot (lpqabot) wrote : Bug fixed by a commit
Changed in launchpad-code:
milestone: none → 10.10
tags: added: qa-needstesting
Ian Booth (wallyworld)
tags: added: qa-ok
removed: qa-needstesting
Revision history for this message
Launchpad QA Bot (lpqabot) wrote :
tags: added: qa-needstesting
removed: qa-ok
Ian Booth (wallyworld)
tags: added: qa-ok
removed: qa-needstesting
Curtis Hovey (sinzui)
Changed in launchpad-code:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers