It's not possible to get an debugging symbols for Ksnapshot

Bug #935905 reported by Gannet on 2012-02-19
14
This bug affects 3 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Kubuntu PPA
Low
Unassigned

Bug Description

Ksnapshot crashes. But when I'm trying to report crash report, DrKonq cannot find an debugging symbols to get enough info for sending the report.

Kubuntu 11.10
KDE 4.8

Philip Muškovac (yofel) wrote :

Thanks for taking your time to report this. I'm reassigning this to the PPA as the 4.8 package from the archive does have a debug symbol package but the PPA package doesn't.

affects: ksnapshot (Ubuntu) → kubuntu-ppa
Philip Muškovac (yofel) wrote :

This is generally true for all packages without explicit debug packages. We'll see if we can figure out a good way to solve this for all packages.

Changed in kubuntu-ppa:
importance: Undecided → Low
status: New → Triaged
Simon Quigley (tsimonq2) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Kubuntu better. We are sorry that we do not always have the capacity to look at all reported bugs in a timely manner. There have been many changes in Kubuntu since that time you reported the bug and your problem may have been fixed with some of the updates. It would help us a lot if you could test it on a currently supported Kubuntu version. If you test it and it is still an issue, kindly upload the updated logs by running only once:
apport-collect 935905

and any other logs that are relevant for this particular issue.

Changed in kubuntu-ppa:
status: Triaged → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for Kubuntu PPA because there has been no activity for 60 days.]

Changed in kubuntu-ppa:
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers