Email filter disappears after reboot machine

Bug #887039 reported by Cyrille on 2011-11-07
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Kubuntu PPA
Undecided
Unassigned

Bug Description

After updating to Kmail2 all my email filters had disappeared. I was a little bit annoyed that I had to reconfigure all those filters again. But ok, sometimes you take same issues for granted when performing a major version update. But after I rebooted my laptop everything was gone again! First I thought I hadn't applied my changes correctly or I din't press the OK button. After some testing I found out that when closing en restarting Kmail everything the filters are not removed. But after restarting the whole system the filters are gone again...

Can someone help me with this issue? In case you need some logging dumps or any other information please let me know.
Strange thing is I can't find any other bug report that relates to this.

Simon Quigley (tsimonq2) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Kubuntu better. We are sorry that we do not always have the capacity to look at all reported bugs in a timely manner. There have been many changes in Kubuntu since that time you reported the bug and your problem may have been fixed with some of the updates. It would help us a lot if you could test it on a currently supported Kubuntu version. If you test it and it is still an issue, kindly upload the updated logs by running only once:
apport-collect 887039

and any other logs that are relevant for this particular issue.

Changed in kubuntu-ppa:
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for Kubuntu PPA because there has been no activity for 60 days.]

Changed in kubuntu-ppa:
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers