KDE 4.6 Beta 2: Kopete won't start

Bug #692376 reported by peterbuldge on 2010-12-19
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Kubuntu PPA
Undecided
Unassigned

Bug Description

Since upgrading to Beta 2 running Kopete causes the kresources migrator to pop with a message "Client-side bridge already set up". The Migrator doesn't actually appear to do anything and goes away after a few moments. The system tray re-arranges, making a space for the Kopete icon, but icon never shows up. The Kopete process has to be killed with Ksysguard.

peterbuldge@josh-desktop:~$ kopete
kde(3573) main: Migrator instance already running for type "contact"
QInotifyFileSystemWatcherEngine::addPaths: inotify_add_watch failed: No such file or directory
QFileSystemWatcher: failed to add paths: /home/peterbuldge/.config/ibus/bus
Bus::open: Can not get ibus-daemon's address.
IBusInputContext::createInputContext: no connection to ibus-daemon

Simon Quigley (tsimonq2) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Kubuntu better. We are sorry that we do not always have the capacity to look at all reported bugs in a timely manner. There have been many changes in Kubuntu since that time you reported the bug and your problem may have been fixed with some of the updates. It would help us a lot if you could test it on a currently supported Kubuntu version. If you test it and it is still an issue, kindly upload the updated logs by running only once:
apport-collect 692376

and any other logs that are relevant for this particular issue.

Changed in kubuntu-ppa:
status: New → Incomplete
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

[Expired for Kubuntu PPA because there has been no activity for 60 days.]

Changed in kubuntu-ppa:
status: Incomplete → Expired
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers