PCBNew - incorrect solder paste gerber generation

Bug #1852588 reported by Art on 2019-11-14
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
KiCad
Fix Committed
Undecided
Unassigned

Bug Description

Local pad settings for solder paste clearance are ignored during gerber generation

Application: KiCad
Version: (5.99.0-360-ga6b94b37e), release build
Libraries:
    wxWidgets 3.0.4
    libcurl/7.66.0 OpenSSL/1.1.1d (Schannel) zlib/1.2.11 brotli/1.0.7 libidn2/2.2.0 libpsl/0.21.0 (+libidn2/2.1.1) nghttp2/1.39.2
Platform: Windows 8 (build 9200), 64-bit edition, 64 bit, Little endian, wxMSW
Build Info:
    Build date: Nov 12 2019 22:09:13
    wxWidgets: 3.0.4 (wchar_t,wx containers,compatible with 2.8)
    Boost: 1.71.0
    OpenCASCADE Community Edition: 6.9.1
    Curl: 7.66.0
    Compiler: GCC 9.2.0 with C++ ABI 1013

Build settings:
    KICAD_SCRIPTING=ON
    KICAD_SCRIPTING_MODULES=ON
    KICAD_SCRIPTING_PYTHON3=OFF
    KICAD_SCRIPTING_WXPYTHON=ON
    KICAD_SCRIPTING_WXPYTHON_PHOENIX=OFF
    KICAD_SCRIPTING_ACTION_MENU=ON
    BUILD_GITHUB_PLUGIN=ON
    KICAD_USE_OCE=ON
    KICAD_USE_OCC=OFF
    KICAD_SPICE=ON

tags: added: pcbnew
tags: added: export gerber plot

I cannot reproduce that.

Please, send us a board that show this issue.

Changed in kicad:
status: New → Incomplete
Art (diametrix) wrote :

It appears that it has been fixed. I can no longer reproduce it myself

Changed in kicad:
milestone: none → 6.0.0-rc1
status: Incomplete → Fix Committed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers