Direct wire between two pins of the same component vanishes on placing next wire

Bug #1804297 reported by Rene Poeschl on 2018-11-20
14
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
KiCad
Undecided
Jeff Young

Bug Description

Originally reported over at the forum: https://forum.kicad.info/t/previously-placed-wire-just-disappears-after-placing-another-on-2-pin-connectors/13757

Video that shows this problem in action: https://youtu.be/K7QcJuarqjc

Application: kicad
Version: 5.0.1-33cea8e~68~ubuntu16.04.1, release build
Libraries:
    wxWidgets 3.0.2
    libcurl/7.47.0 OpenSSL/1.0.2g zlib/1.2.8 libidn/1.32 librtmp/2.3
Platform: Linux 4.15.0-39-generic x86_64, 64 bit, Little endian, wxGTK
Build Info:
    wxWidgets: 3.0.2 (wchar_t,wx containers,compatible with 2.8) GTK+ 2.24
    Boost: 1.58.0
    OpenCASCADE Community Edition: 6.8.0
    Curl: 7.47.0
    Compiler: GCC 5.4.0 with C++ ABI 1009

Build settings:
    USE_WX_GRAPHICS_CONTEXT=OFF
    USE_WX_OVERLAY=OFF
    KICAD_SCRIPTING=ON
    KICAD_SCRIPTING_MODULES=ON
    KICAD_SCRIPTING_WXPYTHON=OFF
    KICAD_SCRIPTING_ACTION_MENU=ON
    BUILD_GITHUB_PLUGIN=ON
    KICAD_USE_OCE=ON
    KICAD_USE_OCC=OFF
    KICAD_SPICE=ON

Jeff Young (jeyjey) on 2018-11-20
Changed in kicad:
assignee: nobody → Jeff Young (jeyjey)
status: New → In Progress
milestone: none → 5.1.0
KiCad Janitor (kicad-janitor) wrote :

Fixed in revision ae6989f3a1ddce9da6cc71844ec776d4e4b2d758
https://git.launchpad.net/kicad/patch/?id=ae6989f3a1ddce9da6cc71844ec776d4e4b2d758

Changed in kicad:
status: In Progress → Fix Committed
Changed in kicad:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers