embedded apps in konqueror have no focus by default

Bug #177712 reported by Alexey Alexandrov on 2007-12-20
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
kdelibs
New
Medium
kde4libs (Ubuntu)
Low
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: konqueror

configure konqueror to use embedded kmplayer for opening video files. open some video. try to use common mplayer hotkeys - they do not work since mplayer is not focused by default. even if it's focused manually it looses the focus after any actions with konqueror. such things happen with all embedded apps and are very annoying.

Harald Sitter (apachelogger) wrote :

I actually think this is more an issue with KParts than with konqueror in particular => moving to kde4libs

Please forward this report to http://bugs.kde.org and paste the report's URL here.

Changed in kdebase:
importance: Undecided → Low
status: New → Triaged
Changed in kde4libs:
status: Triaged → Confirmed
Changed in kdelibs:
importance: Undecided → Unknown
status: New → Unknown

Version: (using KDE 4.2.2)
OS: Linux
Installed from: I Don't Know

Binary package hint: konqueror

configure konqueror to use embedded kmplayer for opening video files. open some video. try to use common mplayer hotkeys - they do not work since mplayer is not focused by default. even if it's focused manually it looses the focus after any actions with konqueror. such things happen with all embedded apps and are very annoying.

the bug can be found at https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/kde4libs/+bug/177712

Changed in kdelibs:
status: Unknown → New
Changed in kde4libs (Ubuntu):
status: Confirmed → Triaged
Jonathan Thomas (echidnaman) wrote :

Hi there!

Thanks for reporting this bug! Your bug seems to be a problem with the KDE program itself, and not with our KDE packages. But don't worry! This issue is being tracked by the KDE developers at: http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=191149
Once fixed in KDE, it will be included in Kubuntu once the KDE version the fix is in in reaches Kubuntu.

Thanks!

Changed in kde4libs (Ubuntu):
status: Triaged → Invalid
Changed in kdelibs:
importance: Unknown → Medium

Dear Bug Submitter,

This bug has been stagnant for a long time. Could you help us out and re-test if the bug is valid in the latest version? I am setting the status to NEEDSINFO pending your response, please change the Status back to REPORTED when you respond.

Thank you for helping us make KDE software even better for everyone!

Changed in kdelibs:
status: New → Incomplete

Dear Bug Submitter,

This is a reminder that this bug has been stagnant for a long time. Could you help us out and re-test if the bug is valid in the latest version?

Thank you for helping us make KDE software even better for everyone!

Changed in kdelibs:
status: Incomplete → New
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.