Multiple attachments not working, styling on comments

Bug #974456 reported by Paul Everitt on 2012-04-05
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
KARL3
Medium
Carlos de la Guardia

Bug Description

http://www.screencast.com/users/plonepaul/folders/Camtasia/media/e077b82e-e8bf-4f3b-a767-ca9a200b249f

1) If possible, make TinyMCE shorter

2) Right-align field label

3) Only works with one attachment

Changed in karl3:
assignee: nobody → Carlos de la Guardia (cguardia)
Changed in karl3:
status: New → Fix Committed

Just tested this, looks good to me.

--Paul

On Apr 9, 2012, at 1:17 AM, Carlos de la Guardia wrote:

> ** Changed in: karl3
> Status: New => Fix Committed
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/974456
>
> Title:
> Multiple attachments not working, styling on comments
>
> Status in KARL3:
> Fix Committed
>
> Bug description:
> http://www.screencast.com/users/plonepaul/folders/Camtasia/media
> /e077b82e-e8bf-4f3b-a767-ca9a200b249f
>
> 1) If possible, make TinyMCE shorter
>
> 2) Right-align field label
>
> 3) Only works with one attachment
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/karl3/+bug/974456/+subscriptions

JimPGlenn (jpglenn09) on 2012-04-18
tags: added: r3.83
JimPGlenn (jpglenn09) on 2012-04-20
Changed in karl3:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers