multupiload files does not work within folders

Bug #1009137 reported by JimPGlenn on 2012-06-05
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
KARL3
Medium
Balazs Ree

Bug Description

Multi Upload under files folder works fine. It also shows up on line when you are at the folder level. At the folder level it does not appear to work at all. You click on it and the screen blinks with no output change. see screen shot to get starting point.

JimPGlenn (jpglenn09) wrote :

screen shot

Changed in karl3:
milestone: none → m106
importance: Undecided → Medium
JimPGlenn (jpglenn09) wrote :

screen shot

tags: added: files ux2
Paul Everitt (paul-agendaless) wrote :

I'll file this for next week.

Changed in karl3:
assignee: nobody → Balazs Ree (ree)
milestone: m106 → m107
Balazs Ree (ree) on 2012-06-13
Changed in karl3:
status: New → Fix Committed
JimPGlenn (jpglenn09) wrote :

looks good

tags: added: tested
JimPGlenn (jpglenn09) wrote :

This has stopped working under IE8. the error is in the screen capture

Changed in karl3:
status: Fix Committed → In Progress
Changed in karl3:
milestone: m107 → m108
Balazs Ree (ree) wrote :

I believe I have now fixed this.

For the reference, this broke every page in ux2 on IE8. The root error was the Access Denied in selectivizr.js line 293. It seems that all other errors were consequence of the first error.

Please re-test on IE8 and if you see any more js errors, re-open or enter new ticket!

Changed in karl3:
status: In Progress → Fix Committed
JimPGlenn (jpglenn09) wrote :

The screen capture shows the error under IE8.

Changed in karl3:
status: Fix Committed → In Progress
JimPGlenn (jpglenn09) on 2012-06-21
tags: removed: tested
Balazs Ree (ree) wrote :

Jim,

you need to test the fix on karldev / ux2 branch for now. The change will only propagate to the staging, after Chris will have done a new merge.

Could you please check if the error has solved on karldev / ux2 / IE8 ?

(p.s. I just saw ux2 deleted from karldev, so I recreated it for this test.)

Changed in karl3:
status: In Progress → Fix Committed
JimPGlenn (jpglenn09) wrote :

I just tested on karldev/ux2 and when I go to files and click on Multi Upload button it throws me back to Overview for that community. I am using IE8

Changed in karl3:
status: Fix Committed → In Progress
Balazs Ree (ree) on 2012-06-21
Changed in karl3:
status: In Progress → Fix Committed
Nat Katin-Borland (nborland) wrote :

I'm getting the same error as Jim described. Also, nothing happens when you click Multi Upload if you're in a folder.

Balazs Ree (ree) wrote :

Jim has just confirmed to me on irc that this works now on ux2 with IE8. It is possible that your browser did not update, or you test on the wrong branch (this fix is not yet on staging). However there can still be problems so If Jim can also recreate this error then please let me know and I take care of it tomorrow.

JimPGlenn (jpglenn09) on 2012-06-21
tags: added: tested
JimPGlenn (jpglenn09) wrote :

looks good on ie8 ie9 and ff

tags: added: r3.89
JimPGlenn (jpglenn09) on 2012-06-26
Changed in karl3:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers