Instance is not showing under Overlay->Virtual Networks->Instances in new UI

Bug #1783116 reported by musharani on 2018-07-23
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Juniper Openstack
Status tracked in Trunk
R5.0
Fix Committed
High
Grzegorz Rozdzialik
Trunk
Fix Committed
High
Grzegorz Rozdzialik

Bug Description

Build - 5.0-154 ocata
contrail-command - 5.0-154

Steps to repro:
===============
1. Create a vn called vn1 with the subnet 10.10.10.0/24
2. Create a vm for the vn vn1.
3. Then go to Overlay->Virtual Networks->v1->Instances to check the instance details.

But instance is not shown under that. This issue is not only seen in newUI.
In old UI also it is not showing the instance details under Montior->Networking->Instances.

I could see the vm details in both config and analytics api.
Couldn't get error messages regarding this in ui log.

Setup also available.
new UI: nodec41
old UI: nodec59
username/pwd : root/c0ntrail123
dashboard: admin/contrail123

musharani (musharani) wrote :
musharani (musharani) on 2018-07-23
Changed in juniperopenstack:
milestone: none → r5.0.1
Jeba Paulaiyan (jebap) on 2018-07-24
tags: added: contrail-command

There has been some confusion and this is probably also fixed in this PR: https://github.com/Juniper/contrail-ui/pull/1266

I managed to list the VMs in VN details. It lists them properly on the admin project.

In other projects, I could not create a VM that would not instantly go into an error state, so I could not attach it to a VN. Hence, I could not test it in projects other than admin.

Actually, while creating a Logical Router with an external gateway and a connected network filled in, a VM was created and it was successfully listed in VN details.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers