Vcenter only:vcenter plugin is tring to delete the dv_port_group continuously

Bug #1781388 reported by Sandip Dey on 2018-07-12
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Juniper Openstack
Status tracked in Trunk
R5.0
Invalid
High
ram yadav
Trunk
Invalid
High
ram yadav

Bug Description

build R5.0.1 build 139

vcenter plugin is trying to delete the dvportgrop continuously.It is overflowing the recent tasks in vcenter.We should not try to delete the dv_port_group

bug
====
[2018-07-10 12:50:01,070] [INFO ] [Thread-3:VCenterDB@794] [Found <dpg c4k4u14_dvpg, dvs c4k4_dvs, datacenter c4_datacenter11, vCenter https://10.204.217.246/sdk>.]
[2018-07-10 12:50:06,075] [INFO ] [Thread-3:VCenterNotify@664] [+++++++++++++ Done syncing +++++++++++++++++++++]
[2018-07-10 12:50:06,075] [INFO ] [Thread-3:VCenterNotify@667] [+++++++++++++ Waiting for events +++++++++++++++++++++]
[2018-07-10 12:50:06,075] [INFO ] [Thread-3:VncDB@155] [ Checking if api-server is alive and kicking..]
[2018-07-10 12:50:06,075] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@217] [>> Request: GET, /projects]
[2018-07-10 12:50:06,078] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@239] [<< Response Status: HTTP/1.1 200 OK]
[2018-07-10 12:50:06,080] [INFO ] [Thread-3:VncDB@171] [ Api-server alive. Got the pulse..]
[2018-07-10 12:50:06,080] [INFO ] [Thread-3:VCenterNotify@642] [+++++++++++++ Start syncing +++++++++++++++++++++]
[2018-07-10 12:50:06,080] [INFO ] [Thread-3:VncDB@813] [Start reading virtual networks from the API server ...]
[2018-07-10 12:50:06,080] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@217] [>> Request: GET, /virtual-networks]
[2018-07-10 12:50:06,084] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@239] [<< Response Status: HTTP/1.1 200 OK]
[2018-07-10 12:50:06,086] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@217] [>> Request: GET, /virtual-network/2abc2b5c-8da9-4227-acc8-dd8f949891d2]
[2018-07-10 12:50:06,089] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@239] [<< Response Status: HTTP/1.1 200 OK]
[2018-07-10 12:50:06,091] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@217] [>> Request: GET, /virtual-network/007f8dd7-8bc5-42ef-8036-eac1374701c9]
[2018-07-10 12:50:06,094] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@239] [<< Response Status: HTTP/1.1 200 OK]
[2018-07-10 12:50:06,096] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@217] [>> Request: GET, /virtual-network/a9ba499e-dd29-4dd9-ac53-9a283b668526]
[2018-07-10 12:50:06,101] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@239] [<< Response Status: HTTP/1.1 200 OK]
[2018-07-10 12:50:06,103] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@217] [>> Request: GET, /virtual-network/33a11739-d562-4329-9abe-946d55c1d7b0]
[2018-07-10 12:50:06,107] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@239] [<< Response Status: HTTP/1.1 200 OK]
[2018-07-10 12:50:06,109] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@217] [>> Request: GET, /virtual-network/24da76ed-9534-47bb-b396-f4c8d2134af0]
[2018-07-10 12:50:06,112] [INFO ] [Thread-3:ApiConnectorImpl@239] [<< Response Status: HTTP/1.1 200 OK]
[2018-07-10 12:50:06,114] [INFO ] [Thread-3:VncDB@846] [Done reading from the API server, found 2 Virtual Networks]
[2018-07-10 12:50:06,114] [INFO ] [Thread-3:VCenterDB@885] [Start reading virtual networks from vcenter ...]
[2018-07-10 12:50:06,134] [ERROR] [Thread-3:VCenterDB@688] [dvSwitch: c4k4_dvs Datacenter: c4_datacenter11 Private VLAN NOTconfigured]
[2018-07-10 12:50:06,134] [ERROR] [Thread-3:VirtualNetworkInfo@277] [VN <ctest-vCenter-55191957, f90106d9-fc85-3c37-a483-bc78ae8fa5a6>Cannot populate vlan, private vlan not configured on dvSwitch: c4k4_dvs Datacenter: c4_datacenter11]
[2018-07-10 12:50:06,140] [INFO ] [Thread-3:VirtualNetworkInfo@401] [Set ipPoolId to null for VN <ctest-vCenter-55191957, f90106d9-fc85-3c37-a483-bc78ae8fa5a6>]
[2018-07-10 12:50:06,140] [INFO ] [Thread-3:VCenterDB@926] [Read from vcenter VN <ctest-vCenter-55191957, f90106d9-fc85-3c37-a483-bc78ae8fa5a6>, ipPoolId null]
[2018-07-10 12:50:06,144] [ERROR] [Thread-3:VCenterDB@688] [dvSwitch: c4k4_dvs Datacenter: c4_datacenter11 Private VLAN NOTconfigured]
[2018-07-10 12:50:06,144] [ERROR] [Thread-3:VirtualNetworkInfo@277] [VN <c4k4u14_dvpg, 75acac93-6416-38b5-9c24-1b75c0adbea3>Cannot populate vlan, private vlan not configured on dvSwitch: c4k4_dvs Datacenter: c4_datacenter11]

tags: removed: beta-blocker
tags: added: beta-blocker
information type: Proprietary → Public
Andrei Bunghez (abunghez) wrote :

Could you please take a look as https://bugs.launchpad.net/opencontrail/+bug/1782564? May be a different issue but with the same root cause.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers