Improve Web site for HiDPI monitors (4K)

Bug #1737523 reported by Paul Menzel on 2017-12-11
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Inkscape
Undecided
Unassigned

Bug Description

The image [1] on the “start page” [2] looks blurry on the HiDPI 27″ display Dell U21718Q.

```
$ wget https://media.inkscape.org/media/shields/backgrounds/artelnjeru01.png
--2017-12-11 11:42:39-- https://media.inkscape.org/media/shields/backgrounds/artelnjeru01.png
Resolving media.inkscape.org... 151.101.113.5
Connecting to media.inkscape.org|151.101.113.5|:443... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 224665 (219K) [image/png]
Saving to: ‘artelnjeru01.png’

artelnjeru01.png 100%[===================>] 219.40K --.-KB/s in 0.07s

2017-12-11 11:42:39 (2.92 MB/s) - ‘artelnjeru01.png’ saved [224665/224665]

$ identify artelnjeru01.png
artelnjeru01.png PNG 960x300 960x300+0+0 8-bit sRGB 225KB 0.000u 0:00.000
```

It’d be great if a higher resolution was used for HiDPI displays.

[1] https://media.inkscape.org/media/shields/backgrounds/artelnjeru01.png
[2] https://inkscape.org/en/

Alvin Penner (apenner) wrote :

thanks for taking the time to issue a report.

if this relates to the website, you may need to issue this report at:
https://bugs.launchpad.net/inkscape-web

Alvin Penner (apenner) wrote :

or, on second thought, maybe
https://gitlab.com/inkscape/inkscape-web/issues
which seems to be the most active site

Patrick Storz (ede123) wrote :

https://gitlab.com/inkscape/inkscape-web/issues is the correct location... I'll post a link over there.

Changed in inkscape:
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers