regression, filter names not appearing in list when first added

Bug #1639985 reported by insaner on 2016-11-08
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Inkscape
Low
Mc

Bug Description

Steps to reproduce:
-draw a shape
-open the filter editor dialog, if it's not already visible
-go to the file menu > filters and add a filter
-see the filter applied to the shape, but not appearing in the list
-click on "new" in the filter editor, and see the filter name appear in the list now

su_v found that this seems to have been introduced in r14367, the fix for bug #1495106, which itself seems to have been a fix for the bug introduced in r14245.

Other related bugs: bug #1006816

su_v (suv-lp) wrote :

Based on tests with archived builds (on OS X 10.7.5):
- not reproduced with Inkscape 0.91 r13725,
- not reproduced with lp:inkscape rev <= 14363,
- reproduced with lp:inkscape rev >= 14367,
- reproduced with Inkscape 0.92pre2 (tar ball),
- reproduced with lp:inkscape/0.92.x r15159.

Not tested with latest trunk.

tags: added: filters-svg regression ui
Changed in inkscape:
status: New → Confirmed
description: updated
jazzynico (jazzynico) on 2016-11-08
Changed in inkscape:
importance: Undecided → Low
milestone: none → 0.92
status: Confirmed → Triaged
prkos (prkos) wrote :

I can also confirm for Inkscape 0.92+devel 15229

Mc (mc...) wrote :

Fixed in trunk r15238

Changed in inkscape:
assignee: nobody → Mc (mc...)
status: Triaged → Fix Committed
Mc (mc...) wrote :

...and 0.92 r15181.

Bryce Harrington (bryce) on 2017-01-10
Changed in inkscape:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers