Bring cmake installation in line with autotools

Bug #1451481 reported by houz on 2015-05-04
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Inkscape
High
houz

Bug Description

The changes in the attached archive should make the installation using CMake (more or less) identical to the one done with autotools. At least in my tests it looked fine. This is basically just for share/.

I added a new variable SHARE_INSTALL that defaults to ${CMAKE_INSTALL_PREFIX}/share but can be overwritten from the outside. This would probably be useful for Windows installs (and maybe some corner cases that Linux packagers might encounter?).

It is still lacking Inkview, man pages (someone else did that already, see mailing list) and maybe some things that I don't have the dependencies for so they are missing in my build, like dbus.

houz (houz) wrote :
su_v (suv-lp) on 2015-05-04
Changed in inkscape:
importance: Undecided → High
milestone: none → 0.92
status: New → Confirmed
description: updated
su_v (suv-lp) wrote :

Attaching proposed changes as diff, too.

su_v (suv-lp) wrote :

Proposed changes tested successfully with Inkscape r14109+diff and regularly configured build on OS X 10.7.5 (i.e. linux-style, not osxapp).

su_v (suv-lp) wrote :

Committed in r14128 - thanks a lot for the patch!

Changed in inkscape:
assignee: nobody → houz (houz)
status: Confirmed → Fix Committed
Bryce Harrington (bryce) on 2017-01-10
Changed in inkscape:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related blueprints