On admin panel, when creating a network and creating a subnet, the tenant to which the network belongs and the tenant to which the subnet belongs are inconsistent.

Bug #1823627 reported by pengyuesheng on 2019-04-08
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
OpenStack Dashboard (Horizon)
Undecided
pengyuesheng

Bug Description

On admin panel, when creating a network and creating a subnet, the tenant to which the network belongs and the tenant to which the subnet belongs are inconsistent.

Changed in horizon:
assignee: nobody → pengyuesheng (pengyuesheng)

Fix proposed to branch: master
Review: https://review.openstack.org/650624

Changed in horizon:
status: New → In Progress

Reviewed: https://review.openstack.org/650624
Committed: https://git.openstack.org/cgit/openstack/horizon/commit/?id=8de1e272f08bcc294b10ce548616f181ee7bc800
Submitter: Zuul
Branch: master

commit 8de1e272f08bcc294b10ce548616f181ee7bc800
Author: pengyuesheng <email address hidden>
Date: Mon Apr 8 14:57:33 2019 +0800

    Incoming tenant id when creating a subnet on create network form

    On admin panel, when creating a network and creating a subnet,
    the tenant to which the network belongs and the tenant to which
    the subnet belongs are inconsistent.
    This patch uniform network and subnet tenant ID

    Change-Id: I3744d8b7a0a37918962c9d9a2ac319002de93851
    Closes-Bug: #1823627

Changed in horizon:
status: In Progress → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers