Button-next shown on last tab

Bug #1815877 reported by Wangliangyu on 2019-02-14
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
OpenStack Dashboard (Horizon)
Undecided
Wangliangyu

Bug Description

On page Admin->Network->Networks:

1.Click "Create Network" button;
2.Fill information correctly under first and second tab;
3.Fill incorrect info under "Subnet Details" tab.
4.Submit.

Now we will find the "Next>>" button, instead of "Create" button. And could not submit the form.

Fix proposed to branch: master
Review: https://review.openstack.org/636864

Changed in horizon:
assignee: nobody → Wangliangyu (wangly)
status: New → In Progress
Akihiro Motoki (amotoki) wrote :

(Copying my comment in the proposed review)

I cannot reproduce the bug.

I went to Admin->Network->Networks and followed the instructions in the bug report. I input "foo" (invalid data) in "Allocation Pools" textarea.

After I clicked "Create" button, the form is displayed (I think this is expected).

The first tab (Network) is focused. The third tab "Subnet Details" contains an error, so I guess you thought "Next" button is shown instead of "Create" button. When I visit the third tab, I saw "Create" button.

Wangliangyu (wangly) wrote :

I found that the physical_network and segmentation_id field filled with a value under first tab, could reproduce the case. Maybe the required class on page for field made your solution.

Akihiro Motoki (amotoki) wrote :

> I found that the physical_network and segmentation_id field filled with a value under first tab

How is this related to the original bug?

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers