gwibber Ver: 3.1.0~bzr997-0ubuntu1~daily1~lucid : problem to connect in twitter

Bug #1376674 reported by harrykar on 2014-10-02
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone

Bug Description

Hi all and thank you very much for your awesome work ;)
as from object i actually have problems that i have to resolve but i want r help

i have used gwibber till 3 years ago on twitter and facebook; 2 month's ago i restart my oldy Lucid (aka 10.4LTS)system after a 3 years stop; i would't upgrade it because i'm not accustomed of their new GUI paradigm(read: Unity or something); i'm an oldy guy and prefer take the good old gnome2 GUI paradigm ;)
i did a change in my nick in twitter from harrykar to harry_gtkar;
After 3 years stop and my nick change, i saw gwibber (in twitter Home) was rest in the old times (not updated) i saw posts on 2012; so i remove my twitter account in gwibber and i try to redo it but...

0. ) gwibber after auth gave em a "SSL is required" and obviously a white page in twitter home
1. ) after searching i found
and did it as reported there but.. in my case on lines 66, 74,134 after that
2. ) gwibber did a step ahed ;) and ... (as i see i can post only 1 screenshot?! ) finally after login in twitter Gw stops in that step you can see in the shot ; what can i do to resolve ? ! TIA

(see screenshots in nominal order please )
1) (start)
2) (Auth)
3) (SSL works ;))
4) (successful login in Tw and give privilege in Gw)
5) (from here arise the problem not return in the page; same if i click on the direct link )
6) (error output )

Cheers, ;)
HArry G. T. KAr

harrykar (harrykar) wrote :
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments