no branches checked out or branched to local

Bug #629311 reported by Timmie on 2010-09-03
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ground Control
Undecided
Unassigned

Bug Description

I face the problem that no code is actually saved to my local drive.

I select a branch in a project and either enter "local copy" or new working tree (with different name). Then I confirm the dialogue.
A small window pops up showing a prgress bar telling that cod eis being retrieved. Looking at the file explorer I see that the folder contains no new code.

Timmie (timmie) wrote :

Just to add: this happens with code branched from LP

Martin Owens (doctormo) wrote :

It should make a directory and put the code in it. Do you have code in the branch?

OK so what you need to do is make a file called 'groundcontrol.log' in your home folder, this will fill up with logs when you next restart your computer. Try to download your code again and then post here that log file.

Changed in groundcontrol:
status: New → Incomplete
Timmie (timmie) wrote :
Download full text (12.8 KiB)

Here is the log content:

09-10 00:43 root DEBUG Using Sites: https://api.edge.launchpad.net/ / https://edge.launchpad.net/
09-10 00:43 root DEBUG Loaded project grass
09-10 00:43 root WARNING Kann Icon für /usr/local/src/coding/grass/.logo.png in /usr/share/groundcontrol/pixmaps/ nicht finden
09-10 00:46 root INFO Speicher Cache Datei in /home/timmie/.cache/launchpad/credentials/Launchpad Ground Control-edge.txt
09-10 00:46 root DEBUG -- Poll Start project_search --
09-10 00:46 root DEBUG Loading Launchpad https://api.edge.launchpad.net/.
09-10 00:46 root DEBUG Starting new GTK Main Loop.
09-10 00:46 root DEBUG Calling finish_search
09-10 00:46 root DEBUG -- Poll Quit project_search --
09-10 00:46 root DEBUG Search projects for grass
09-10 00:46 root DEBUG -- Poll Start project_search --
09-10 00:46 root DEBUG Calling add_search_item
09-10 00:46 root DEBUG Looking for image file '/home/timmie/.cache/launchpad/oauth/grass-logo.png'
09-10 00:46 root DEBUG ..Loading image file 'None'
09-10 00:46 root DEBUG Finished Search
09-10 00:46 root DEBUG Calling add_search_item
09-10 00:46 root DEBUG Calling add_search_item
09-10 00:46 root DEBUG Calling add_search_item
09-10 00:46 root DEBUG Calling add_search_item
09-10 00:46 root DEBUG Calling add_search_item
09-10 00:46 root DEBUG Calling add_search_item
09-10 00:46 root DEBUG Calling add_search_item
09-10 00:46 root DEBUG Calling add_search_item
09-10 00:46 root DEBUG Calling finish_search
09-10 00:46 root DEBUG -- Poll Quit project_search --
09-10 00:46 root DEBUG Looking for image file '/home/timmie/.cache/launchpad/oauth/osgeo4w-logo.png'
09-10 00:46 root DEBUG ..Loading image file 'None'
09-10 00:46 root DEBUG Looking for image file '/home/timmie/.cache/launchpad/oauth/qgis-logo.png'
09-10 00:46 root DEBUG ..Loading image file 'None'
09-10 00:46 root DEBUG Looking for image file '/home/timmie/.cache/launchpad/oauth/grass6-logo.png'
09-10 00:46 root DEBUG ..Loading image file 'None'
09-10 00:46 root DEBUG Looking for image file '/home/timmie/.cache/launchpad/oauth/pagedgeometry-logo.png'
09-10 00:46 root DEBUG ..Loading image file 'None'
09-10 00:46 root DEBUG Looking for image file '/home/timmie/.cache/launchpad/oauth/opengeosurvey-logo.png'
09-10 00:46 root DEBUG ..Loading image file 'None'
09-10 00:46 root DEBUG Looking for image file '/home/timmie/.cache/launchpad/oauth/feedtime-logo.png'
09-10 00:47 root DEBUG ..Loading image file 'None'
09-10 00:47 root DEBUG Looking for image file '/home/timmie/.cache/launchpad/oauth/grass-hru-logo.png'
09-10 00:47 root DEBUG ..Loading image file '/home/timmie/.cache/launchpad/oauth/grass-hru-logo.png'
09-10 00:47 root DEBUG Looking for image file '/home/timmie/.cache/launchpad/oauth/mdig-logo.png'
09-10 00:47 root ...

Timmie (timmie) wrote :

Any Idea why this happens?
May I should deinstall GC delete all confugurationes (where) and then reinstall?

Martin Owens (doctormo) wrote :

The error seems to be saying that it needs winrandom module, this is very odd. I don't think reinstalling will help and at the moment I have no fix.

Sorry.

Timmie (timmie) wrote :

I did not see any reference to the winrandom module in my log.

I tried to run GC from source but it does not work.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers