Comment 23 for bug 358719

Hi,

  I tested on Windows and Mac (as you already tested Ubuntu). For our
patches everything is looking good.

I did encounter other issues. But both have workarounds.
On Windows, rerunning grokproject makes things work. On Mac, manually
running easy_install PasteScript and then rerunning grokproject makes
things work.

I am not sure why these two problems occur and I do not know how to
properly investigate this. Can someone teach me the best way to look
at these problems?

*****Windows XP SP3******
While:
  Installing eggbasket.

An internal error occured due to a bug in either zc.buildout or in a
recipe being used:
Traceback (most recent call last):
  File "c:\docume~1\ben\locals~1\temp\tmpwahq5-\zc.buildout-1.2.1-py2.5.egg\zc\buildout\buildout.py",
line 1509, in main

  File "c:\docume~1\ben\locals~1\temp\tmpwahq5-\zc.buildout-1.2.1-py2.5.egg\zc\buildout\buildout.py",
line 473, in insta
ll
  File "c:\docume~1\ben\locals~1\temp\tmpwahq5-\zc.buildout-1.2.1-py2.5.egg\zc\buildout\buildout.py",
line 1091, in _cal
l
  File "c:\docume~1\ben\buildo~1\eggs\z3c.recipe.eggbasket-0.4.1-py2.5.egg\z3c\recipe\eggbasket\downloader.py",
line 85,
 in install
    os.unlink(temp_tarball_name)
WindowsError: [Error 32] The process cannot access the file because it
is being used by another process: 'c:\\docume~1\\
ben\\locals~1\\temp\\tmpj2p4jz'

******* MAC OS X 10.5.6 ******

$ grokproject --version
Traceback (most recent call last):
  File "/Users/sysupbda/testinggrokproject/1.04dev/bin/grokproject",
line 5, in <module>
    from pkg_resources import load_entry_point
  File "/Users/sysupbda/testinggrokproject/1.04dev/lib/python2.5/site-packages/setuptools-0.6c9-py2.5.egg/pkg_resources.py",
line 2562, in <module>
  File "/Users/sysupbda/testinggrokproject/1.04dev/lib/python2.5/site-packages/setuptools-0.6c9-py2.5.egg/pkg_resources.py",
line 626, in require
  File "/Users/sysupbda/testinggrokproject/1.04dev/lib/python2.5/site-packages/setuptools-0.6c9-py2.5.egg/pkg_resources.py",
line 524, in resolve
pkg_resources.DistributionNotFound: PasteScript>=1.6

By the way Uli,
A really great patch. Now debug.ini and deploy.ini are free of mixed paths.
Only zope.conf and zdaemon.conf have mixed paths now. We can try to
look at those once we got this release out of the way (maybe on a new
bug entry?)