v2 schemas controller missing "images" schema

Bug #1019401 reported by Mark Washenberger on 2012-06-29
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Glance
Critical
Mark Washenberger

Bug Description

In /v2/images there is a link to /v2/schemas/images, but that uri doesn't exist.

Fix proposed to branch: master
Review: https://review.openstack.org/9186

Changed in glance:
assignee: nobody → Mark Washenberger (markwash)
status: New → In Progress

The uri exists, but it throws an AttributeError, right?

Reviewed: https://review.openstack.org/9186
Committed: http://github.com/openstack/glance/commit/a404d6b39074460b4055e6f7306b731222f5169f
Submitter: Jenkins
Branch: master

commit a404d6b39074460b4055e6f7306b731222f5169f
Author: Mark Washenberger <email address hidden>
Date: Fri Jun 29 20:10:59 2012 +0000

    Adds /v2/schemas/images

    Fixes bug 1019401

    Change-Id: I4fcb9286e5aec0984b61285bfff794126f64d00a

Changed in glance:
status: In Progress → Fix Committed

> The uri exists, but it throws an AttributeError, right?

Ah, yes. That is correct.

Brian Waldon (bcwaldon) on 2012-07-03
Changed in glance:
importance: Undecided → Critical
Brian Waldon (bcwaldon) on 2012-07-03
summary: - v2 api missing "images" schema
+ v2 schemas controller missing "images" schema
Changed in glance:
milestone: none → folsom-2
Thierry Carrez (ttx) on 2012-07-04
Changed in glance:
status: Fix Committed → Fix Released
Thierry Carrez (ttx) on 2012-09-27
Changed in glance:
milestone: folsom-2 → 2012.2
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers