Comment 50 for bug 271706

I have a U300, and am actually the original reporter of this bug.
Apologies if this isn't right,

I ran the command "sudo evtest /dev/input/event4"

Got the following output when moving the volume wheel. I made sure I only moved the wheel one unit. I didn't continue to scroll the wheel around. I'm not quite sure why is repeated 3 times.

Event: time 1244569762.679864, -------------- Report Sync ------------
Event: time 1244569785.614607, type 4 (Misc), code 4 (ScanCode), value b0
Event: time 1244569785.614636, type 1 (Key), code 115 (VolumeUp), value 0
Event: time 1244569785.614641, -------------- Report Sync ------------
Event: time 1244569785.624559, type 4 (Misc), code 4 (ScanCode), value b0
Event: time 1244569785.624582, type 1 (Key), code 115 (VolumeUp), value 1
Event: time 1244569785.624587, -------------- Report Sync ------------
Event: time 1244569785.654547, type 4 (Misc), code 4 (ScanCode), value b0
Event: time 1244569785.654574, type 1 (Key), code 115 (VolumeUp), value 0
Event: time 1244569785.654580, -------------- Report Sync ------------
Event: time 1244569785.664587, type 4 (Misc), code 4 (ScanCode), value b0
Event: time 1244569785.664612, type 1 (Key), code 115 (VolumeUp), value 1
Event: time 1244569785.664618, -------------- Report Sync ------------
Event: time 1244569785.694586, type 4 (Misc), code 4 (ScanCode), value b0
Event: time 1244569785.694612, type 1 (Key), code 115 (VolumeUp), value 0
Event: time 1244569785.694617, -------------- Report Sync ------------
Event: time 1244569785.704664, type 4 (Misc), code 4 (ScanCode), value b0
Event: time 1244569785.704688, type 1 (Key), code 115 (VolumeUp), value 1

Let me know if I've done anything wrong or you need extra information.

Thanks,
Andrew Gee.