There aren't logs for cluster nodes in Web UI

Bug #1553170 reported by Sergey Novikov
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Fuel for OpenStack
Won't Fix
High
Georgy Kibardin
Mitaka
Won't Fix
High
Georgy Kibardin

Bug Description

Steps to reproduce:

    1. Deploy cluster(in my case deployment failed)
    2. Open tab ''Logs" in the Web UI
    3. Set filter for cluster nodes ("Other servers")

Expected result: Logs are filtered and shown
Actual result: No log entries match current filters.

Description of the environment:
Version's data is here http://paste.openstack.org/show/489319/
In my case cluster had 3 controller+Mongo and 2 compute+cinder node.
Logs for cluster nodes are presented on master node http://paste.openstack.org/show/489321/

Revision history for this message
Sergey Novikov (snovikov) wrote :
description: updated
Changed in fuel:
assignee: nobody → Fuel Python Team (fuel-python)
importance: Undecided → High
status: New → Confirmed
tags: added: area-python team-bugfix
Dmitry Pyzhov (dpyzhov)
tags: added: logging
tags: added: feature-logging
removed: logging
Changed in fuel:
assignee: Fuel Python Team (fuel-python) → Georgy Kibardin (gkibardin)
Changed in fuel:
milestone: 9.0 → 10.0
Revision history for this message
Georgy Kibardin (gkibardin) wrote :

I cannot reproduce the behaviour. It looks like we need more details or an environment where it reproduces.

Changed in fuel:
status: Confirmed → Incomplete
Revision history for this message
Georgy Kibardin (gkibardin) wrote :

We are going to deprecate this feature.

Changed in fuel:
status: Incomplete → Won't Fix
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  
Everyone can see this information.

Other bug subscribers