[devops] Fuel CI incorrectly puts -1 for centos & ubuntu (stable/4.1)

Bug #1320801 reported by Mike Scherbakov on 2014-05-19
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Fuel for OpenStack
Critical
Aleksandra Fedorova

Bug Description

Take a look at these patches:
https://review.openstack.org/#/c/93927/
https://review.openstack.org/#/c/94147/

It is almost 100% likely caused by issues in build, not in code. Let's research it.

Mike Scherbakov (mihgen) on 2014-05-19
summary: - Fuel CI incorrectly puts -1 for centos & ubuntu (stable/4.1)
+ [devops] Fuel CI incorrectly puts -1 for centos & ubuntu (stable/4.1)
tags: added: devops
Changed in fuel:
status: New → In Progress
Aleksandra Fedorova (bookwar) wrote :

https://fuel-jenkins.mirantis.com/job/4_1_fuellib_review_systest_centos/44/console

Fresh environment based on 272 (4.1A) iso with master branch of fuel-library: tests fail.

Aleksandra Fedorova (bookwar) wrote :

> https://fuel-jenkins.mirantis.com/job/4_1_fuellib_review_systest_centos/44/console
> Fresh environment based on 272 (4.1A) iso with master branch of fuel-library: tests fail.

This was a misconfiguration in probing job (it used master branch instead of stable/4.1). It is fixed now.

So I've regenerated environments on all fuel-jenkins{123} servers and run those fixed probing jobs on each of them. They all were successfull.

Now I'll retrigger all failed test in last few days, and if something fails, it should be addressed individually.

Aleksandra Fedorova (bookwar) wrote :
Changed in fuel:
status: In Progress → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers