Retrieving copy templates in web client can result in NOT CONNECTED errors

Bug #1773249 reported by Jeff Davis on 2018-05-24
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Evergreen
Undecided
Unassigned
3.0
Undecided
Unassigned

Bug Description

EG 3.1
OpenSRF rel_3_0

Since upgrading to 3.1, our logs are showing NOT CONNECTED TO THE NETWORK errors several times a day. Following the log trace, it appears that the errors stem from the load_remote_acp_templates() function in cat/volcopy/app.js. This function calls open-ils.actor.patron.settings.retrieve.authoritative to retrieve the webstaff.cat.copy.templates and staff_client.copy_editor.templates user settings, which leads to the error message.

I'll paste sample log output below. Note that we already have the fixes for bug 1744158 and bug 1746577.

Jeff Davis (jdavis-sitka) wrote :

See attached log excerpt.

Jeff Davis (jdavis-sitka) wrote :

I should add that I do see other examples in our logs where retrieving these settings does not lead to the error. I've attached an example of that for reference.

Kathy Lussier (klussier) on 2018-05-29
tags: added: cataloging copytemplates webstaffclient
Jason Stephenson (jstephenson) wrote :

Since applying the fix for bug 1774703, we see this with a great deal of frequency. Like, no one can catalog in the web staff client kind of frequency.

Changed in evergreen:
status: New → Confirmed
Andrea Neiman (aneiman) on 2019-04-23
tags: added: itemtemplates
removed: copytemplates
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers