Invoice UI fails to load completely

Bug #1917482 reported by Blake GH
60
This bug affects 12 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Evergreen
Undecided
Unassigned

Bug Description

EG 3.5.1
PG 9.6

The Evergreen Dojo interface:

/eg/acq/invoice/view/XXXXXXX

Loads fine most* of the time. But sometimes it doesn't load all of the lines which can cause staff confusion. Attaching browser logs for the times when this has happened.

Revision history for this message
Blake GH (bmagic) wrote :
Revision history for this message
John Amundson (jamundson) wrote :

Confirmed

EG 3.5.3

Changed in evergreen:
status: New → Confirmed
Revision history for this message
John Amundson (jamundson) wrote :

I am attaching what we are seeing. Line items fail to load in the display sometimes. A reload of the screen sometimes fixes the display but sometimes causes other line items to not fully display.

Revision history for this message
John Amundson (jamundson) wrote :
Revision history for this message
Blake GH (bmagic) wrote :

I would like to append to this bug the print feature. The print feature:

1. Acq -> General Search
2. Find an Invoice (a largish one)
3. Check the box next to the line in the grid
4. Click on "Print Selected Invoices"

The resulting print can* be incorrect. Where some line items are not fleshed out properly.

Revision history for this message
Garry Collum (gcollum) wrote :

Confirmed also in EG 3.4.6

Revision history for this message
John Amundson (jamundson) wrote :

Noting because it was mentioned at the Evergreen Conference, and I don't want the connection lost.

This display issue could be linked to and potentially fixed by LP Bug #1710293 - Chunk/Bundle Work.

tags: added: acq-invoice
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers