TCN search does not find deleted bib record

Bug #1813633 reported by Mary Llewellyn on 2019-01-28
26
This bug affects 5 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Evergreen
Undecided
Unassigned
3.2
Undecided
Unassigned

Bug Description

In the Web Client 3.1.8, I searched for a TCN and got the message "Bib Record Not Found." Tried it in Firefox and Chrome, with the same results.

In the xul client 3.1, the same search said that the record had been deleted and asked if I wanted to see it. I was able to view it and undelete it as expected.

Searching by Record ID did bring up the deleted bib in the Web Client, but there are many cases when the Record ID is unknown but the TCN is known to us. (We use OCLC numbers as our TCN values.)

There are many times when I want to undelete a record like this. If the TCN value is all I have, I expect the client to retrieve the record and give me the undelete option.

tags: added: cataloging
Elaine Hardy (ehardy) on 2019-01-28
Changed in evergreen:
status: New → Confirmed
Andrea Neiman (aneiman) on 2019-03-05
tags: added: webstaffclient
removed: webclient
Bill Erickson (berick) on 2019-05-14
Changed in evergreen:
assignee: nobody → Bill Erickson (berick)
Bill Erickson (berick) wrote :
Changed in evergreen:
milestone: none → 3.3.1
assignee: Bill Erickson (berick) → nobody
tags: added: pullrequest
Garry Collum (gcollum) wrote :
tags: added: signedoff
Bill Erickson (berick) wrote :

Thanks, Garry. Fix merged to 3.2 and above.

Changed in evergreen:
assignee: nobody → Bill Erickson (berick)
status: Confirmed → Fix Committed
assignee: Bill Erickson (berick) → nobody
Changed in evergreen:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers