Browse searches scoped to a branch do not properly bold the correct entry

Bug #1307632 reported by Kathy Lussier on 2014-04-14
14
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Evergreen
Low
Unassigned

Bug Description

Evergreen version: master

When a user conducts a browse search, the entry that most closely matches the entered search will appear in bold. See http://catalog.mvlc.org/eg/opac/browse?blimit=10&qtype=title&bterm=pride+and+pr&locg=1.

However, if you scope the search to a branch, and the branch does not own the title that is the closest match, the bold text will be applied to the wrong entry. See http://catalog.mvlc.org/eg/opac/browse?blimit=10&qtype=title&bterm=pride+and+pr&locg=9.

In the latter example, I would have expected Pride and Prejudice to be bold, not Pride and Joy

Revision history for this message
Terran McCanna (tmccanna) wrote :

FYI, I didn't see the problem when I used the second link above (http://catalog.mvlc.org/eg/opac/browse?blimit=10&qtype=title&bterm=pride+and+pr&locg=9), but when I changed the search (to "pride and p" instead of "pride and pr") I saw the problem. (See attachment.)

Changed in evergreen:
status: New → Confirmed
Revision history for this message
Kathy Lussier (klussier) wrote :

This may also be related to bug 1589652

Revision history for this message
Terran McCanna (tmccanna) wrote :

Still seeing this in 3.6.1 opac

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments