ACQ: Claim Vouchers Do Not Appear and Cause Problems with Profiles

Bug #1195063 reported by Jennifer Pringle on 2013-06-27
22
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Evergreen
Medium
Unassigned

Bug Description

Evergreen 2.4.0
Ubuntu 12
Postgres 9.1.4

In Acquisitions when claiming an item manually through a purchase order or using the Claim-Ready interface no claim vouchers are generated for printing. When you view your claims on a line item and click "Show Voucher" nothing happens either. Claims vouchers do appear consistently when using the Claim-Ready interface in 2.2 and appear inconsistently when manually claiming through a PO in 2.2.

However, in 2.4 when you exit Evergreen and then attempt to log back into the profile you were using when claiming you get the message "Evergreen cannot use the profile "PROFILE NAME HERE" because it is in use. To continue, close the running instance of Evergreen or choose a different profile." Using a different profile does work (I use the Profile Manager for my profiles) but you cannot log back into the profile you were using when claiming until you have restarted your computer or otherwise killed the running instance.

Mary Llewellyn (mllewell) wrote :

I'm not seeing a voucher in master_20140307.

Kathy Lussier (klussier) on 2014-05-09
Changed in evergreen:
status: New → Confirmed
importance: Undecided → Medium

ver. 2.7.2
repeating from above:
In Acquisitions when claiming an item manually through a purchase order or using the Claim-Ready interface no claim vouchers are generated for printing. When you view your claims on a line item and click "Show Voucher" nothing happens either.

However in 2.7.2 it is our experience that claim vouchers appear inconsistently when using the Claim-Ready interface and when manually claiming through a PO.

Profile issue does happen when user logs off and exits and attempts to login again before the running instance has completely closed.

ver 2.10

In Acquisitions when claiming an item using the Claim-Ready interface no claim vouchers are generated for printing. When you view your claims on a line item and click "Show Voucher" nothing happens either.

Profile issue does happen when user logs off and exits and attempts to login again before the running instance has completely closed.

However in 2.10 it is our experience that claim vouchers appear when manually claiming through a PO.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers