Builder still fails on package "discover1"

Bug #593342 reported by Joshua Hesketh
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
eExam
Fix Released
Critical
Unassigned

Bug Description

2010/06/14 01:06:04> running system command '/usr/sbin/chroot /home/josh/Work/eExam/build/chroot apt-get install --yes discover1 laptop-detect os-prober'
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Package discover1 is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source
E: Package discover1 has no installation candidate
2010/06/14 01:06:04> command terminated with a non zero exit code
command terminated with a non zero exit code at /usr/share/perl5/Log/Log4perl/Logger.pm line 884

Revision history for this message
Joshua Hesketh (joshua.hesketh) wrote :
Revision history for this message
Joshua Hesketh (joshua.hesketh) wrote :

I forgot to mention that I changed my repository to Internode's for both the debootstrap and the sources.list (although this shouldn't matter..).

Revision history for this message
Mitchell Smith (mjs-ots-deactivatedaccount) wrote :

this is fixed in the latest commit.

Changed in eexam:
status: New → Fix Committed
Changed in eexam:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments