Run button (or menu) not work

Reported by fzerorubigd on 2010-12-16
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
CLI Companion
Undecided
Duane Hinnen

Bug Description

By press the run button I get :

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/share/applications/clicompanion/clicompanionlib/controller.py", line 328, in run_command
    cmnd = view.CMNDS[row_int][0]
IndexError: list index out of range

I use archlinux x86_64

fzerorubigd (fzerorubigd) wrote :

And also bzr version in date 16 Dec of the program from aur repository :
AUR (en) - clicompanion-bzr
http://aur.archlinux.org/packages.php?ID=40426

Sorry I miss this in my first comment :)

Duane Hinnen (duanedesign) wrote :

Thank you for filing this bug report. I will look into this and see what might be the issue.

My first thought is their might be an extra line at the bottom of the ~/.clicompanion2 file. Sometimes if you add commands manually to the file, or maybe an error in the app, a blank line at the bottom of the file can cause similar errors. Maybe something to check.

I will also look into this and see if I can discover any other possibilities.

thanks again,
duanedesign

Changed in clicompanion:
assignee: nobody → duanedesign (duanedesign)
Marek Bardoński (bdfhjk) wrote :

This bug was caused in 99% by bug lp:738264

Now It should be solved. If not - update.

Changed in clicompanion:
status: New → Fix Committed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers