HTTPS error occurs when attaching a volume with Huawei HVS driver

Bug #1230296 reported by zhangchao on 2013-09-25
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Cinder
Undecided
zhangchao

Bug Description

HTTPS errors occur when attaching volumes with Huawei HVS iSCSI driver.
If the iSCSI initiator is not added to a host, the error will occurs.
But if the iSCSI initiator was added to a host already, no error occurs when attaching volumes to this host.

zhangchao (zhangchao010) on 2013-09-25
Changed in cinder:
assignee: nobody → zhangchao (zhangchao010)
status: New → In Progress

Reviewed: https://review.openstack.org/48284
Committed: http://github.com/openstack/cinder/commit/3be220539a529572f30f3345fe80f2aa572730a3
Submitter: Jenkins
Branch: master

commit 3be220539a529572f30f3345fe80f2aa572730a3
Author: zhangchao010 <email address hidden>
Date: Wed Sep 25 23:31:04 2013 +0800

    Fix Huawei HVS driver attaching volume error

    If iSCSI initiator is not added to host, we will get https errors
    for we find the initiator info by sending url with this initiator name.

    This patch fixes the way of getting the initiator info.
    First, get the all initiator info.
    Then, find the one we need by name.

    Closes-bug: #1230296
    Change-Id: I92620374923fa136ee71fe6eb3af6e4c78a3d66b

Changed in cinder:
status: In Progress → Fix Committed
Thierry Carrez (ttx) on 2013-10-04
Changed in cinder:
milestone: none → havana-rc1
status: Fix Committed → Fix Released
Thierry Carrez (ttx) on 2013-10-17
Changed in cinder:
milestone: havana-rc1 → 2013.2
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers