Cardapio doesn't function properly when lunching newly installed Chrome

Bug #682766 reported by mr_hangman on 2010-11-29
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Cardapio
Undecided
Unassigned

Bug Description

I'm using Cardapio 0.9.157 on Arch linux and just installed google-chrome-dev from the AUR.

When the installation finished, I launched Google Chrome from Cardapio but nothing happened.
I tried to re-launch it but the applications inside the menu disappeared and the menus remained pressed even after mouse leave. (see attached picture).
I removed the applet from the panel and re-added it. After that, everything became normal.

So far, it happened only once and I am unable to reproduce it.

This is the log.

7405 INFO ----------------- Cardapio launched -----------------
 7509 INFO Cardapio version: 0.9.157
 7509 INFO Distribution:
 7509 INFO Loading settings...
 7590 INFO Saving config file...
 7591 INFO ...done!
 7591 INFO ...done loading!
 16761 INFO Setting up DBus...
 16761 INFO ...done setting up DBus!
 16761 INFO Setting up UI...
 17713 INFO ...done setting up UI!
 17713 INFO Setting up Plugins...
 17862 INFO [google] Initializing...
 18090 INFO [google] ...done!
 18101 INFO ...done setting up Plugins!
 18101 INFO Building UI...
 20645 INFO ...done building UI!
 20649 INFO ==> Done initializing Cardapio!
 332601 INFO (RSS = 38644)
 332671 INFO (RSS = 38644)
 1128241 INFO (RSS = 38668)
 1133730 INFO (RSS = 38668)
 14070611 ERROR [Google] no response
 14070812 INFO (RSS = 38736)
 14070859 INFO (RSS = 38736)
 22212092 INFO Rebuilding UI
 22223792 INFO Rebuilding UI
 22264089 INFO Rebuilding UI
 23434800 INFO Saving config file...
 23434801 INFO ...done!
 23434801 INFO Exiting...

mr_hangman (mrhangman) wrote :
summary: - Cardapio doesn't function properly when lunching newly installed apps
+ Cardapio doesn't function properly when lunching newly installed app
summary: - Cardapio doesn't function properly when lunching newly installed app
+ Cardapio doesn't function properly when lunching newly installed Chrome
Paweł Bara (keirangtp) wrote :

This has been reported here a few times already, right Thiago? Even I have seen this "clear model" effect on my Cardapio. The problem is, so far nobody was able to reproduce this at will...

Thiago Teixeira (tvst) wrote :

Yep, there was an old bug report about this before, but I can't seem to find it right now. And you're right: the problem was that since nobody could reproduce it there was no way we could figure out what was happening.

Quite annoying.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments