Cannot log in any Google+ App

Bug #1565697 reported by Michael Zanetti on 2016-04-04
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Canonical System Image
Undecided
David Barth
webapps-sprint
High
David Barth

Bug Description

Settings up a new device over the weekend, I noticed that I could not log in any of the Google+ apps using my Canonical account. The issue is that the webapp container doesn't handle the redirection to login.ubuntu.com. Every time the Ubuntu login appears, I end up in a new browser window and the app doesn't ever get the cookie for the login.

This used to work (and also has been broken in the past and fixed) with most of the G+ apps in the store. Currently none of them seems to be able handle this.

Pat McGowan (pat-mcgowan) wrote :

There is an existing bug on this, david can you dupe this if so?

@michael I have found it does eventually work for me if I go through the login paces then restart the webapps but far from ideal

Changed in canonical-devices-system-image:
assignee: nobody → David Barth (dbarth)
status: New → Confirmed
David Barth (dbarth) on 2016-05-26
Changed in webapps-sprint:
assignee: nobody → David Barth (dbarth)
status: New → Confirmed
importance: Undecided → High
milestone: none → sprint-23
David Barth (dbarth) on 2016-06-21
Changed in webapps-sprint:
milestone: sprint-23 → sprint-24
David Barth (dbarth) on 2016-07-12
Changed in webapps-sprint:
milestone: sprint-24 → sprint-25
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers