Language mismatch on the welcome wizard e-mail page & throughout the rest of the program UI

Bug #1220767 reported by eMTee on 2013-09-04
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
calibre
Undecided
Unassigned

Bug Description

Just did a clean install of calibre-1.1.0.msi onto an Win XP Prof. x86 English with Hungarian locale set.

- Selected "English" as an the installation language in the 1st page of the installer. It switches to English correctly.
- Selected Kindle PaperWhite in the 2nd page, still everything in English
- Clicked "Next' to arrive the 3rd page for entering e-mail settings.

Expected result: show everything still in English.
Actual result: it's English-Hungarian mixed, see the attached screenshot.

- The 4th finishing page is OK again.

Furthermore, there's a same problem throughout the whole GUI, see the second attachment.

eMTee (realprogger) wrote :
eMTee (realprogger) wrote :

Go to Preferences->Look & Feel and set the language to English.

 status invalid

Changed in calibre:
status: New → Invalid
eMTee (realprogger) wrote :

Thanks for the prompt response, that fixed the issue.

Altough for the record, Preferences->Look & Feel -> Language was *already set* to English, I had to set a different language first, restart, then re-set English and restart calibre again.

Fixed in branch master. The fix will be in the next release. calibre is usually released every Friday.

 status fixreleased

Changed in calibre:
status: Invalid → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers